Без цих 3-х умов шкіра не бути здоровою та красивою

Б’юті-індустрія рясніє можливостями. Здається, прийди тільки до косметолога і красива шкіра забезпечена. Але є як мінімум три умови, які залежать тільки від нас і зведуть всі зусилля майстра до нуля, якщо їх не виконувати. Жіночий блог agrolait.com.ua розповідає про жіночу красу та гарне тіло більш детально. 

Сон

Недолік сну відразу ж відбивається на стані шкіри. Вона втрачає здатність утримувати вологу, стає в’ялою і зморшкуватою, під очима утворюються темні тіні, повіки опухають. А також посилюються запальні процеси шкіри.

Тут важливо зауважити, що впливає на стан шкіри не стільки тривалість сну, скільки стабільність циклу. Якщо засинати і прокидатися в один і той же час, то організму буде легше даватиметься пробудження, а відхід до сну стане легким і швидким.

Намагайтеся рідше спати в позі «обличчям в подушку» і міняйте боку, щоб не спровокувати шкірні заломи на обличчі.

Без цих 3-х умов шкірі не бути здоровою та красивою

Харчування

Мінімізуйте споживання оброблених, рафінованих і насичених цукрами продуктів – вони провокують запальні процеси і передчасне старіння клітин шкіри.

Всім відомо, що з харчування ми отримуємо мікро – і макронутриенты, які життєво важливі для організму. І чим натуральней і різноманітніше раціон, тим здоровіше організм і, відповідно, красивіше шкіра.

Особливу увагу відводиться вітаміну D, як правило, це речовина в дефіциті у більшості людей.

Важливо стежити за рівнем вітаміну D в крові, безпечно засмагати і приймати препарати в потрібній дозі після консультації з лікарем.

Секрети безпечного загару: сонячне випромінювання небезпечні з 11:00 до 16:00, в цей час краще перебувати в тіні, носити одяг з натуральних тканин світлих тонів, використовувати креми і лосьйони з SPF-захистом.

Без цих 3-х умов шкірі не бути здоровою та красивою

Рух

Фізичні вправи підсилюють кровообіг в шкірі, вона краще забезпечується киснем, прискорюється загоєння ран. До того ж, підвищується пружність і еластичність шкіри, поліпшується колір обличчя.

Ви можете вибрати будь-який вид фізичних вправ, які вам подобаються або підходять до способу життя. Краще займатися мінімально, ніж не займатися взагалі.

ВООЗ рекомендує 60 хвилин на день присвячувати аеробної навантаженні. Ранкова розминка, прогулянки, скандинавська ходьба, їзда на велосипеді, плавання, біг – це невеликий перелік занять, які легко можна запровадити у ваше життя, і відчути поліпшення.

Leave a Comment

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *